E faʻafefea ona filifili le Suauʻu Faʻatumu Masini faʻatumu faʻamau ma masini faʻamaufaʻailoga

Su'u Su'u Faatumu Masini

Aofa'iga o le fa'aoga moSu'u Su'u Faatumu Masini

E masani ona faʻaaogaina mo le alumini paipa mo mea faʻapipiʻi pusa, o lenei masini e faʻaaogaina lautele i vailaʻau, vailaʻau i aso uma, meaʻai, vailaʻau ma isi fale gaosi oloa.E pei o le suauu, toothpaste, epoxy kelu, 502 kelu, vali lauulu, ma isi mea e faʻatumu ma faʻamaufaʻailogaina vai poʻo faʻapipiʻi.

Mataupu Faavae o le Faagaioiina moSu'u Su'u Faatumu Masini

Fa'aofi ma le lima le paipa u'amea i totonu o le nofoa fa'amaufa'ailoga, fa'aaoga le masini fa'ainisinia mo transposition otometi, photoelectric su'esu'eina, fa'amaonia o lo'o i ai paipa na amata ona otometi lava ona fua i totonu o le paipa, ona fa'ataunu'u lea o le fa'amaufa'ailoga fa'afa ma fa'auma oloa alu ese. .

Vaega o filifiliga mosuauu faatumu ma faamaufaailoga

Le filifilia osuauu faatumu ma faamaufaailogae fa'alagolago i mea nei: uiga o meafaitino (viscosity, foaming), fa'atumu gafatia, foliga fagu ma gaosiga ma le fa'atauga mana.

(1) Mo pisinisi laiti ma feololo, ma e oʻo lava i pisinisi mai fafo, i le tulaga o le tele o ituaiga oloa, faʻaitiitia le vaega, pe mafaufau i le faʻaitiitia o tupe teufaafaigaluega, faʻatumu paipa alumini semi-autometi ma masini faʻamaufaʻailoga o se filifiliga aoga.I le taimi nei, o loʻo faʻatau lelei i Guangdong, o le nofoaga sili ona toʻatele o tagata o pisinisi gaosiga o mea teuteu.

(2) Mo atinaʻe ma le tele o ituaiga oloa ma le tele o le lapopoa, e fetaui lelei le tuʻufaʻatasia o le faʻatumuina o paipa alumini semi-autometi ma le masini faʻamaufaʻailoga faʻatasi ai ma le faʻatumuina o paipa alumini ma masini faʻamau.

(3) Mo atinaʻe fou, pe a vaapiapi le tele o oloa, o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa teufaafaigaluega, ma o loʻo i ai i le kamupani se aafiaga faʻapitoa, e talafeagai le filifilia otometi alumini paipa faʻatumu ma masini faʻamaufaʻailoga.

(4) Mo le aofaʻi tele o ituaiga autu ma le laʻititi laʻititi o nisi ituaiga, o le laina gaosiga ma le maualuga maualuga o le masini e masani lava ona filifilia, faʻaopoopoina e se numera laʻititi o le faʻatumuina o paipa alumini semi-automatic ma masini faʻamaufaʻailoga.

(5) O le isi itu taua e aafia ai le filifilia ofaʻatumu faʻamau alumini ma masini faʻamaufaʻailogae masani ona fesoʻotaʻi ma le poto masani, masani ma faʻaiuga faʻafaigaluega a le aufaipisinisi

Smart Zhitong e tele tausaga o le poto masani i le atinaʻe, mamanu

masini fa'atumu fa'au'u suauu  Afai ei ai ni ou popolega fa'amolemole fa'afeso'ota'i

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

Mo nisi ituaiga masini faatumu paipa.fa'amolemole asiasi ile upegatafa'ilagihttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Taimi meli: Nov-24-2022