Fa'atumu Fa'aumu Paila ma Fa'amauga Masini fa'atumu fa'au'u palasitika ma fa'amaufa'ailoga Ta'iala Fuafuaga Autu

fa'atumu paipa palasitika ma fa'amaufa'ailoga

Fuafuaga Autu Manaoga moMasini Fa'atumu Fa'amau ma Fa'amau Fa'amau
1 .Plastic Tube Filling Machine e tatau ona faʻamalieina manaʻoga o lenei tulaga ma faʻapipiʻiina e tusa ai ma ata tusi ma pepa faʻapitoa faʻamaonia e ala i faʻatonuga faʻatonuga.
2. E tatau ona mautu le fa'agaioiina o le fa'atumu fa'aumu pa'u palasitika ma le fa'amaufa'ailoga, ma e tatau ona ma'ale'ale, fa'amaopoopo ma sa'o le fa'agaoioiga o vaega fe'avea'i e aunoa ma le fa'alavelave ma le pisapisao.
3. E tatau ona saogalemu ma faʻatuatuaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le paʻu paʻu palasitika ma le faʻamaufaʻailoga, ma e tatau ona saʻo le gaioiga.O feso'ota'iga eletise e tatau ona fa'amaumau ma faanumera.E tatau ona fetuutuunai fa'amau fa'agaioiga ma iai fa'amau taofi fa'afuase'i.O moli faʻailoga e tatau ona faʻaalia masani ma fetaui ma manaʻoga o le GB 5226.1.
4. O le fesoʻotaʻiga o le ea o le Plastic Tube Filling Machine e tatau ona faʻamaufaʻailogaina e aunoa ma le suauʻu suauʻu ma le ea.

Vaega moMasini Fa'atumu Fa'amau ma Fa'amau Fa'amau
1. Su'esu'eina le itu o le paipa, fa'avevela ma tipi.
2. O lenei masini e fetaui lelei mo le faʻatumu ma le faʻamaufaʻailogaina o le suauʻu faʻatasi ma se viscosity faapitoa, kulimi ma gel suauʻu, ma isi.
3. Fa'atumu sa'o, fa'atino paleni, hamu maualalo.Mo masini fa'atumu fa'au'u palasitika
4. Plastic Tubes Filling and Sealing Machine faʻamaeʻaina le faagasologa atoa, e pei o le tuʻuina atu o mea faʻapipiʻi, faʻaogaina o le photoelectron, faʻatumu o le kesi inert (filifiliga), faʻatumu meafaitino ma faʻamaufaʻailoga, lolomi numera o le batch, ma le gaosiga o oloa gaosi.
5. Fetuuna'i tulaga fa'aalu ma le tulaga o le numera ata vitio, fetu'una'i vave ma sa'o (talafeagai mo le gaosiga o fa'amatalaga eseese ma oloa eseese)
6. Mechanical, optoelectronic, eletise ma pneumatic pulega tu'ufa'atasi e ausia ai le galuega o le leai o se paipa ma leai se fa'asusu;afai e maua le tulaga sese o le paipa pe maualalo tele le mamafa, o le a tuʻuina atu se lapataiga;afai e tatalaina le faitotoa puipui, o le a otometi lava ona taofi le masini.

Smart Zhitong e tele tausaga o le poto masani i le atinaʻe, mamanufa'atumu fa'aumu palasitika ma masini fa'amaufa'ailoga
Afai ei ai ni ou popolega fa'amolemole fa'afeso'ota'i
@carlos

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

 

Mo nisi ituaiga masini faatumu paipa.fa'amolemole asiasi ile upegatafa'ilagihttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/

 


Taimi meli: Nov-25-2022