E faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻatumu o le paipa ma le masini faʻamau

E faʻafefea ona debug lefaʻatumu faʻamau ma masini faʻamau

Aʻo leʻi faʻaogaina masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga e tatau ona asiasia meafaigaluega e pei ona taua i lalo:

● Suʻesuʻe pe tutusa le saoasaoa o le taʻavale o meafaigaluega ma le saoasaoa muamua o le faʻaogaina o le faʻamatalaga;

● Suʻesuʻe le faʻatumuina o paipa ma le masini faʻamaufaʻailoga pe o le LEISTER faʻavevela o loʻo i le tulaga ON;

● Siaki pe fetaui le faʻapipiʻiina o le ea faʻapipiʻiina o masini e manaʻomia le mamafa pe a galue le meafaigaluega;

● Siaki le faʻatumuina o le paipa ma le masini faʻamaufaʻailoga pe faʻafefe solo le vai malulu, ma pe o le vevela o le vai malulu o loʻo i totonu o le laina e manaʻomia e meafaigaluega;

● Siaki pe o loʻo i ai le suauʻu faʻafefe i totonu o le faʻatumu o meafaigaluega, aemaise lava ia mautinoa e le pipii le suauu i le pito i luga o puipui i totonu ma fafo o le paipa;

● O le pito i totonu o le faagaau e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma soʻo se mea e aloese ai mai le afaina o puipui i totonu ma fafo o le faagaau;

● Siakifaʻatumu faʻamau ma masini faʻamaupe afai o le ea intake ole LEISTER heater e masani

● Siaki le masini fa'atumu fa'aauupega otometi pe o le su'esu'ega vevela i totonu o le fa'avevela o lo'o i le tulaga sa'o

Mo gaioiga ta'itasi e gaosia e masini, fa'agasolo ta'itasi i le fa'ata'ita'iga a le masini e va'ai pe i ai se fa'aletonu.

Iloilo nisi faʻafitauli faʻapitoa masani o masini faʻatumu faʻapipiʻi masini

Fa'ailoga 1:

A tupu tele le liusuavai, e masani lava ona mafua ona o le maualuga tele o le vevela.I le taimi nei, e tatau ona siaki pe o le vevela moni o le vevela e manaʻomia mo le faʻaogaina masani o le faʻauʻu o lenei faʻamatalaga.

O le vevela moni i luga o le faʻaaliga vevela e tatau ona mautu ma le vevela seti (o le vaʻaiga masani o le va o le 1 ° C ma le 3 ° C).

Fa'ailoga 2:

Afai e le tutusa le maualuga o le saogalemu, e mafai ona e faʻatusatusa le maualuga o le laina saogalemu e ala i paipa faʻamaufaʻailoga e lua, ma faʻatusatusa le maualuga o le laina saogalemu mai le agavale i le taumatau.Afai ei ai le le ogatasi i le va o le agavale ma le taumatau, e tatau ona e fetuunai le paleni o le tulaga tumau o le ulu faʻamafanafana.

Fa'ailoga 3:

O loʻo i ai se taliga faʻapitoa i le tasi itu: siaki muamua pe saʻo le tuʻuina o le ulu faʻavevela i totonu o le faʻaulu ulu faʻamafanafana, ma o loʻo i ai se avanoa i le itu o le ulu faʻamafanafana;ona siaki lea o le sa'o i le va o le ulu fa'avevela ma le fa'agaau i lalo.

O le isi mafuaʻaga e ono tupu ai le faʻalavelave o taliga i le tasi itu o le faʻaogaina o le tutusa o le siʻusiʻu e lua.

O le eseesega o le tutusa o le siʻusiʻu pipiʻi e mafai ona iloa e se gasket i le va o le 0.2 ma le 0.3 mm, poʻo le siʻusiʻu e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma le lima e tapuni ai le ipu nifo, ma o le puna malamalama o le telefoni feaveaʻi e mafai ona susulu mai le pito i lalo i luga i luga. siaki le avanoa.

Fa'ailoga 4:

O le fa'amaufa'ailoga pito e amata ona ta'e mai le ogatotonu o le fa'agaau.O lenei mea uiga ese o lona uiga e le lava le tele o le ulu faʻamafanafana.Fa'amolemole sui i se ulu fa'avevela lapoa.O le faʻataʻitaʻiga mo le faʻamasinoina o le tele o le ulu faʻavevela o le faʻaofiina lea o le ulu faʻavevela i totonu o le faagaau, ona toso ese lea i fafo, ma lagona se faʻafefe laʻititi pe a toso i fafo.

Fa'ailoga 5:

O loʻo i ai "pepa mata" i lalo o le laina saogalemu o le faʻamaufaʻailoga siʻusiʻu: o le foliga mai o lenei tulaga o le maualuga o le ea fafo o le ulu faʻavevela e sese, ma o le maualuga o le masini faʻavevelaina e mafai ona fetuunai atoa.

Fa'ailoga 6:

O le faagaau e tipi le si'usi'u ma se omo i le ogatotonu o le si'usi'u: O lenei fa'afitauli e masani lava ona mafua ona o le sese o le lapopoa o le ipu faagaau ma o le fa'agaau e pipii mau i totonu o le ipu fa'alava.O lo'o i ai fo'i se tulaga fa'afeagai o lo'o matala tele le fa'agaau i totonu o le ipu fa'apa'u ma fa'ae'e le fa'agaau e le ulu fa'amafanafana totonu.

Tulaga mo le faʻamasinoina o le tele o le ipu paipa: e tatau ona faʻapipiʻi atoa le faagaau i totonu o le ipu paipa, ae a faʻapipiʻi le siʻusiʻu, e le tatau ona aʻafia le ipu faʻapipiʻi le suiga masani o foliga o le paipa.

Fa'ailoga 7 A mae'a ona tipiina le si'usi'u, o lo'o i ai se va'aiga agavale-taumatau maualuga, ma e tatau ona fetu'una'i le tulimanu o le tipi ina ia paleni.

O le lisi o loʻo i luga ua na o ni nai faʻafitauli masani faʻamaufaʻailoga omasini faʻatumu paipa faʻapipiʻifa'agaioiga , e tatau i le tagata fa'aoga ona fa'avasega ma fofo fa'afitauli fa'apitoa e tusa ai ma le tulaga fa'apitoa

Smart zhitong o se fa'apitoa mamasini faʻatumu paipa faʻapipiʻi ma meafaigaluega atina'e tu'ufa'atasia mamanu, gaosiga, fa'atau, fa'apipi'i ma le tautua.O loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu ia te oe o le faʻamaoni ma le atoatoa aʻo leʻi faʻatau atu ma le maeʻa ona faʻatau atu auaunaga, faʻamanuiaina le fanua o meafaigaluega teuteu.

faʻatumu faʻamau ma masini faʻamau

@carlos

Wechat & WhatsApp +86 158 00 211 936

Upega tafa'ilagi:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Taimi meli: Sep-12-2023